تحریریه ماهنامه آشپزباشی – معصومه عیوضی
برنج را بخیسانید و در آب جوش دارای نمك بریزید. همینكه مغز برنج نرم شد آن را آبكشی كنید. آنگاه برنج را در قابلمه مناسبی بریزید، كره را رویش بدهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه چلو را دم كنید. سپس چلو را در بشقاب مناسبی بكشید و ماهیچه پخته را رویش بگذارید و قدری از آب ماهیچه را رویش بریزید.
روش تهیه ماهیچه: ابتدا نیمی از پیاز را در قابلمه بریزید و ماهیچه را روی پیاز قرار دهید. باقیمانده پیاز را روی ماهیچه بریزید، در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم آن را بپزید. در اواخر پخت نمك و زعفران را به ماهیچه بیفزائید.
یادآوری: پیاز روی حرارت ملایم آب میاندازد و گوشت به آرامی در آب پیاز میپزد. در این روش پخت، ماهیچه بسیار لذیذ و دلچسب میشود.