تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
بوقلمون، هلو و فلفل دلمهای را به سیخ چوبی بکشید، رویشان روغن بمالید و آنها را کباب کنید. آنگاه کبابها را در ظرف مناسبی بچینید و رویشان نمک و پرک فلفل قرمز بپاشید. اینک کباب را با دیپ فراهم کرده میل کنید.
روش تهیه دیپ: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه چیلی و سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا انبه، عسل و قدری آب به آن بیفزائید و بگذارید بجوشد. اکنون سس سویا را افزوده و دیپ را از روی حرارت بردارید.
یادآوری: چنانچه میوههای یاد شده در این دستور، به صورت تازه در دسترستان نبود، میتوانید از کمپوت آن استفاده کنید.