تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
تخممرغها، نمك، سس فلفل، اسفناج، پیاز و ژامبون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه مایه فراهم كرده را در سینی چربكرده دارای كاغذ روغنی به اندازه 25×38 سانتیمتر بریزید و 15-20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس روغن اضافیش را بگیرید. اكنون املت را روی كاغذ روغنی بگذارید و قارچ و سه چهارم پیمانه از پنیر را رویش بریزید و آن را رول كنید. اینك املت را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش را با باقیمانده پنیر و ژامبون بیارائید.