آشپزباشی
در كاسه مناسبی پنیر، نمك، فلفل، زردچوبه، پودرسیر و آبلیمو را با هم مخلوط كنید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید. هویج و لوبیا سبز را آبپز كنید. آنگاه در تابه مناسبی روغن را گرم كنید پیاز، فلفل دلمهای، هویج و لوبیا سبز را در آن تفت دهید.
سپس آب گوجهفرنگی را بیفزائید. حالا توفو را در آرد بغلتانید و در روغن سرخ كنید و آن را به مخلوط سبزی بیفزائید.
صبر كنید تا راگو بپزد بعد آن را در ظرف مناسبی بكشید، و با زیتون حلقه كرده، پودر پاپریكا و جوز هندی روی آن را تزئین نمائید.