آشپزباشی
برای تهیه ماكارونی با مرغ و براكلی در ظرف بزرگی آب و نمك بریزید و بجوشانید. بعد گلهای كلم براكلی را در آب جوش بریزید و به مدت 2 دقیقه بپزید. در همین حال، روغن زیتون و كره را در تابهای روی حرارت گرم كنید و سیر را به آن بیفزائید تا اندكی طلائی رنگ شود. حالا مرغ را اضافه كنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه یا تا زمانی كه رنگ صورتی مرغ از بین برود، بپزید.
سپس فلفل دلمهای، فلفل قرمز، نمك و فلفل را هم اضافه نمائید تا مرغ مزهدار شود. اكنون شعله را خاموش كنید. حالا دوباره قدری آب را جوش بیاورید و ماكارونی را به مدت 8 تا 10 دقیقه در آن بپزید تا قدری نرم شود. بعد آن را آبكش كنید و به مخلوط مرغ اضافه نمائید.
حالا براكلی و آب مرغ را بیفزائید. آنگاه بلافاصله ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آب آن كشیده شود. حالا غذا را در ظرفهای مناسب بكشید و میل نمائید.