آشپزباشی – آرزو گنجی
كره و روغن مایع را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه زردههای تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدست شود. حال بیكینگپودر، نمك و ماست را به آن اضافه كنید.
اكنون آرد را بیفزائید تا مایه خمیر شود. خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس روی خمیر را بپوشانید و یك ساعت در دمای محیط نگه دارید.
آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و با برشگری به قطر 10 سانتیمتر برش بزنید. اینك روی خمیرها قدری از مواد میانی بگذارید و خمیر را روی هم تا كنید و مانند قطاب بپیچید.
حالا پیراشكیها را در روغن فراوان داغ سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آنگاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید تا رنگش تغییر كند. سپس فلفل دلمهای، نمك، فلفل سیاه، زردچوبه، جعفری و تخممرغ را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید تا خنك شود.