تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
نانها در فر یا در تستر برشته كنید. آنگاه پوست آووكادو را بگیرید و ورقهای خرد كنید. حالا رویش آبلیمو بپاشید تا تغییر رنگ ندهد و قدری نمك و فلفل بزنید.
سپس ساندویچ كلاب را به این ترتیب آماده كنید. برای هر ساندویچ 2 ورقه نان سفید و 2 ورقه نان سبوسدار بردارید.
اكنون روی هر نان، قدری پنیر خامهای بمالید و اندكی آووكادو بگذارید.
پس از آن قدری شوید، میگو، ماهی، كاهو و چاتنی آلو رویش قرار دهید و نانهای سفید و سبوسدار را بهطور یك در میان روی هم بگذارید.
اینك هر ساندویچ را از وسط نصف كنید و در ظرف دردار و مناسبی قرار دهید و در سبد پیكنیك بگذارید.
یادآوری: از هر نوع چاتنی میتوانید استفاده كنید.