تحریریه ماهنامه آشپزباشی – ایران کوهستانی
كدوها را بشوئید و با رنده درشت، رنده كنید. آنگاه كدو، سیر، آویشن، ریحان، جعفری، تخممرغ، نمك، فلفل و آرد را در كاسه مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید.
حالا تابه مناسبی را روی اجاق بگذارید و قدری روغن در آن بریزید و بگذارید داغ شود.
سپس هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری، از مایه فراهم كرده بردارید و در روغن بریزید. رویش را با پشت قاشق، صاف كنید و بگذارید دو طرفش برشته و سرخ شود.
حالا كوكو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با سالاد سبزی میل كنید.