آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
لوبیا را از قبل بخیسانید و بعد بپزید. آنگاه پیاز را در روغن تفت دهید و گوشت را به آن بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.
حالا ادویهی مخلوط، زعفران و سپس رب گوجهفرنگی را اضافهکنید و با کمی آب، آن را بپزید. اینك لوبیا، نمك و فلفل را بیفزائید و صبر كنید تا آبش بخار شود.
برنج را نیز طبق دستورالعملهای گذشته، آبکش کنید. شوید و سیر را نیز در لحظهی آخر به آب جوشان برنج بیفزائید.
حالا از مواد فراهم كرده، لا به لای برنج آبكش كرده بریزید و آن را دم كنید.
کمی زعفران و کره یا روغن حیوانی هم در هنگام كشیدن به پلو اضافه كنید.
این پلو، با انواع ترشی و نارنج تازه و یا سالاد شیرازی، مصرف میشود.