Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:06

شوید لوبیاپلو (شیراز)

شوید لوبیاپلو (شیراز)

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه این پلو:

لوبیا چشم‌بلبلی یك پیمانه

 

 پیاز خردكرده دو عدد متوسط

 

 روغن مایع به میزان لازم

 

گوشت خردكرده حدود 600 گرم

 

 ادویه‌ی مخلوط 1 قاشق سوپخوری

 

 زعفران حل‌كرده به میزان لازم

 

رب گوجه‌فرنگی 5 قاشق سوپخوری

 

 نمک و فلفل به میزان لازم

 

 برنج 4 پیمانه

 

شوید تازه 500 گرم

 

 سیر ریز خردكرده 4 حبه

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

لوبیا را از قبل  بخیسانید و بعد بپزید. آن‌گاه پیاز را در روغن تفت دهید و گوشت را به آن بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

حالا ادویه‌ی مخلوط، زعفران و سپس رب گوجه‌فرنگی  را اضافه‌کنید و با کمی آب، آن را بپزید. اینك لوبیا، نمك و فلفل را بیفزائید و صبر كنید تا آبش بخار شود.

برنج را نیز طبق دستورالعمل‌های گذشته، آبکش کنید. شوید و سیر را نیز در لحظه‌ی آخر به آب جوشان برنج بیفزائید.

حالا از مواد فراهم كرده، لا به لای برنج آبكش كرده بریزید و آن را دم كنید.

کمی زعفران و کره یا روغن حیوانی هم در هنگام كشیدن به پلو اضافه كنید.

این پلو، با انواع ترشی و نارنج تازه و یا سالاد شیرازی، مصرف می‌شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلوآشپزی سنتیآشپزباشیشوید لوبیاپلوغذای شیرازی تعداد بازديد: 1651 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است