آشپزباشی - معصومه فلاحی :
روش تهیه
آب را روی حرارت به جوش آورید. آنگاه ۱ قاشق روغن مایع اضافه کرده و رشته پلویی را بیفزائید. حالا به مدت ۸-۱۰ دقیقه زمان دهید تا رشته نرم شود. سپس در صافی بریزید و کنار بگذارید. برنج را با ۶ پیمانه آب و ۵۰ گرم کره و نمک بهصورت کته درآورید تا جایی که آب آن جمع شود. آنگاه در ظرفی دیگر زعفران، ماست، زرده تخممرغ، نمک، فلفل و هل را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. برنج و رشته پلویی را بیفزائید و مخلوط کنید تا برنج با کل مواد یکدست شود. سپس کف و دیوارة قالب یا تابة مورد نظر را با کره چرب کنید و نیمی از مواد تهچین را در آن بریزید و سطح آن را صاف کنید. حالا مواد میانی را اضافه کنید، ولی از کنارههای ظرف ۱ سانتیمتر فاصله دهید. باقیماندة مواد تهچین را بیفزائید و کاملا سطح روی آن را صاف کنید. اکنون تهچین را در فر گرم کرده با دمای۱۸۰درجة سانتیگراد به مدت ۱ساعت بپزید تا کاملا برشته شود.
روش تهیه مواد میانی
پیاز را در روغن تفت دهید. آنگاه گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید تا گوشت تغییر رنگ بدهد. حالا رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و تفت دهید. سپس کشمش را افزوده و کنار بگذارید.
یادآوری
حتما برای طبخ مواد میانی از روغن کم استفاده کنید یا بعد از پخت در صافی بریزید تا کاملا روغن اضافه آن خارج شود.