Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

پرده پلو کردستان

پرده پلو کردستان

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 – 8 نفر 

برنج 3 پیمانه

کره 100 گرم

فیله مرغ خرد کرده 500 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

ادویه پلویی 1 قاشق سوپخوری

زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری

زعفران حلکرده 3 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای  رنده‌کرده دالیا 100 گرم

زرشک یا کشمش یک‌دوم پیمانه

بادام برشته کرده 1 پیمانه 

مواد لازم جهت خمیر

شیر یا ماست یک‌دوم پیمانه

روغن مایع یک‌دوم پیمانه

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد دو و نیم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روش تهیه خمیر

شیر، روغن و تخم‌مرغ را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را مخلوط و الک کنید و آرام‌آرام اضافه نمائید تا خمیر لطیف و مناسبی حاصل شود.

رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت به آن استراحت دهید.

روش‌تهیه 

برنج را بخیسانید و آبکش کنید.

آن‌گاه کره را در تابه مناسبی روی حرارت بگذارید.

سپس فیله مرغ را در کره تفت دهید.

حالا نمک، فلفل،‌ زردچوبه، ادویه پلویی، زنجفیل، زعفران را بیفزائید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.

اینک در ظرف مناسبی پنیر موزارلا، چلو، بادام و مواد فراهم کرده و کشمش تفت داده را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

سپس قالب مناسبی را با کره چرب کنید و لپه‌های بادام را به بدنه قالب بچسبانید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

حالا خمیر را روی میز آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید، دور وردنه بپیچید و در قالب بیندازید، به شکلی که خمیر اطراف و ته قالب را بپوشاند.

اکنون درون خمیر را با مواد فراهم کرده پر کنید و قدری بفشارید. لبه‌های خمیر را رویش بکشید.

حالا با دست کاملا شکاف‌ها را بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که خمیر برشته شود، بپزید.

یادآوری

در صورت دلخواه می‌توانید به جای کشمش از زرشک استفاده کنید.

برچسب ها: آشپزباشیپرده پلوشور و شیرینپرده پلو کردستانآشپزی کردستاندستور تهیه پرده پلوطرز تهیه پرده پلوروش تهیه پرده پلو تعداد بازديد: 1151 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است