آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روش تهیه خمیر
شیر، روغن و تخممرغ را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه آرد، بیکینگپودر و نمک را مخلوط و الک کنید و آرامآرام اضافه نمائید تا خمیر لطیف و مناسبی حاصل شود.
رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت به آن استراحت دهید.
روشتهیه
برنج را بخیسانید و آبکش کنید.
آنگاه کره را در تابه مناسبی روی حرارت بگذارید.
سپس فیله مرغ را در کره تفت دهید.
حالا نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه پلویی، زنجفیل، زعفران را بیفزائید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
اینک در ظرف مناسبی پنیر موزارلا، چلو، بادام و مواد فراهم کرده و کشمش تفت داده را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سپس قالب مناسبی را با کره چرب کنید و لپههای بادام را به بدنه قالب بچسبانید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
حالا خمیر را روی میز آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید، دور وردنه بپیچید و در قالب بیندازید، به شکلی که خمیر اطراف و ته قالب را بپوشاند.
اکنون درون خمیر را با مواد فراهم کرده پر کنید و قدری بفشارید. لبههای خمیر را رویش بکشید.
حالا با دست کاملا شکافها را بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که خمیر برشته شود، بپزید.
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید به جای کشمش از زرشک استفاده کنید.