روشتهیه
برنج را بشوييد و خيس کنيد. گوشت را به اندازة قيمهای درشت خرد کنيد و همراه پياز سرخ کنيد. سپس به آن زردچوبه بزنيد و با مقداري آب بپزيد. عدس را هم بپزيد و بگذاريد آب آن تمام شود. عدس را با گوشت پخته مخلوط کنيد و کلم و سبزي خرد شده را کمي سرخ نماييد و به گوشت و عدس بيفزاييد. آب روي برنج را خالي کنيد و اگر از آب گوشت چيزي مانده بود روي برنج بريزيد. سپس آب آن را اندازه کنيد و روي حرارت زياد بگذاريد. همين که جوش آمد مواد را به آن اضافه کنيد و روغن يا کره را افزوده و هم بزنيد.
سپس اجازه دهيد تا دمی دم بکشد و آب آن کاملاً تبخير شود و اين زمان بعد از تمام شدن آب برنج حدود 20 دقيقه با حرارت بسيار ملايم امکانپذير میباشد.
نکته: اين غذا را میتوان با گوشت سينة مرغ خرد شده نيز پخت.
نکته: میتوان به جای کلم پيچ از کلم قمری که به صورت مکعب بريده و سرخ کردهايم نيز استفاده کرد.