آشپزباشی - ایران کوهستانی
برنج را بشوئيد، بخيسانيد و آبكش كنيد. آنگاه پياز و قدری روغن را در تابه مناسبي بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا پياز سبك و طلایی شود.
حالا سير، اسفناج، نمك و فلفل را بيفزائيد و چند دقيقه ديگر آن را تفت دهيد.
سپس در قابلمه مناسبی برنج و اسفناج را لابهلای هم بريزيد و كره را آب كرده و روی سطح اسفناج پلو بدهيد و به مدت تقريبي 30 تا 45 دقيقه آن را دم كنيد.
حالا فیله ماهی را كه با نمك و فلفل مزهدار كردهايد در اين فاصله سرخ كنيد.
اكنون براي پذيرائی پلو را در ديس مناسبی بكشيد و ماهیهای سرخكرده را رويش قرار دهيد و با برنج زعفرانی آن را بيارائيد.