روشتهیه
ابتدا پوست مرغ را جدا کنید و از مفصل خرد کرده و به قسمتهای دلخواه تقسیم کنید. پیاز را با مقدار لازم روغن تفت دهید تا طلایی خوشرنگ شود، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر زیره، نمک و رب انار را افزوده و هم بزنید و کنار بگذارید. مرغ را با نمک و فلفل مزهدار کرده و تا حدی تفت دهید که طلایی خوشرنگ شود و سپس به مخلوط قبلی افزوده و مخلوط کنید. برنج را آبکشی کنید. به مقدار لازم روغن در قابلمه ریخته و پس از گرمشدن نیمی از برنج را داخل قابلمه بریزید و سپس مخلوط مرغ را روی برنج پخش کنید و بعد باقیمانده برنج را روی مخلوط ریخته و دانه زیره را روی پلو بپاشید و درِ قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا درِ قابلمه عرق کند، دو بار عرق درِ قابلمه را خشک کرده و سپس برنج را دم کنید و پس از 5 دقیقه حرارت زیر قابلمه را کم کرده و به مدت یک ساعتونیم تا دو ساعت روی حرارت کم پلو را بپزید. هنگام سرو تهچین را در ظرف سرو کشیده و مرکز را با پلوی زعفرانی منقش کنید و قطعات مرغ را روی تهچین قرار دهید.
نکته: به دلیل خامبودن مرغ طبخ پلو طولانیتر از پلوهای دیگر انجام میپذیرد. دقت کنید که حرارت کم باشد و در صورت تمایل میتوانید محلول زعفران را لابهلای پلو بریزید.