Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:26

ته‌چین مازندرانی

ته‌چین مازندرانی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

مرغ...................... 1 تا 250/1 کیلوگرم

پیاز نگینی‌خردشده.................. 2 عدد

روغن .................به مقدار لازم

زردچوبه................. به مقدار لازم

فلفل سیاه ...................به مقدار لازم

پودر زیره سبز ...................یک‌دوم تا یک قاشق چای‌خوری

نمک................... به مقدار لازم

رب انار ترش................. یک‌سوم تا یک‌دوم پیمانه

برنج دانه‌بلند مرغوب، خیس‌کرده................. 550 گرم

دانه زیره ..............یک تا یک‌ویک‌دوم قاشق چای‌خوری

محلول زعفران ..................برای تزیین به مقدار لازم

روش‌تهیه

ابتدا پوست مرغ را جدا کنید و از مفصل خرد کرده و به قسمت‌های دلخواه تقسیم کنید. پیاز را با مقدار لازم روغن تفت دهید تا طلایی خوش‌رنگ شود، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر زیره، نمک و رب انار را افزوده و هم بزنید و کنار بگذارید. مرغ را با نمک و فلفل مزه‌دار کرده و تا حدی تفت دهید که طلایی خوش‌رنگ شود و سپس به مخلوط قبلی افزوده و مخلوط کنید. برنج را آب‌کشی کنید. به مقدار لازم روغن در قابلمه ریخته و پس از گرم‌شدن نیمی از برنج را داخل قابلمه بریزید و سپس مخلوط مرغ را روی برنج پخش کنید و بعد باقی‌مانده برنج را روی مخلوط ریخته و دانه زیره را روی پلو بپاشید و درِ قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا درِ قابلمه عرق کند، دو بار عرق درِ قابلمه را خشک کرده و سپس برنج را دم کنید و پس از 5 دقیقه حرارت زیر قابلمه را کم کرده و به مدت یک ساعت‌ونیم تا دو ساعت روی حرارت کم پلو را بپزید. هنگام سرو ته‌چین را در ظرف سرو کشیده و مرکز را با پلوی زعفرانی منقش کنید و قطعات مرغ را روی ته‌چین قرار دهید.

نکته: به دلیل خام‌بودن مرغ طبخ پلو طولانی‌تر از پلوهای دیگر انجام می‌پذیرد. دقت کنید که حرارت کم باشد و در صورت تمایل می‌توانید محلول زعفران را لابه‌لای پلو بریزید.

برچسب ها: طرز تهیه ته چینته چینغذای سنتیطرز تهیهغذای محلیته‌چین مازندرانی تعداد بازديد: 1036 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است