آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه سماق پلو:
برنج را از شب قبل در آب و نمك بخیسانید و در آبجوش بریزید.
همینكه مغز برنج نرم شد، آن را آبكش كنید. آنگاه گوشت را همراه با پیاز، نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه خوب ورز دهید و از آن كوفتهریزه درست كنید.
سپس كوفتهریزهها را در روغن تفت دهید، زعفران را بیفزائید و شعله اجاق را خاموش كنید.
حالا نیمی از پودر سماق را به كوفته ریزه اضافه كنید. اینك در قابلمه مناسبی، كره بریزید، چند كفگیر از برنج را بیفزائید و پودر سماق بپاشید.
دوباره قدری برنج در قابلمه بریزید و سماق بپاشید. این كار را تكرار كنید تا قابلمه از برنج و سماق پر شود. اكنون آن را به مدت 30 دقیقه، دم كنید. آنگاه كوفتهریزه را گرم كنید و با پلو مخلوط نمائید.
حال سماق پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و رویش را با برنج زعفرانی بیارائید.