آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه شیر پلو:
برنج را بدون نمك، بخیسانید. آنگاه شیر را در قابلمهی مناسبی، بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد.
سپس 1 قاشق سوپخوری نمك و زعفران را به آن بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا مغز برنج، نرم شود.
حالا آن را در آبكش بریزید. (شیر در هنگام پخت تقریباً جذب برنج شده است) اكنون كف قابلمهی مناسبی، 30 گرم كره بریزید و روی اجاق آب كنید.
شیر پلو را در آن بریزید و گلاب را روی برنج بدهید. باقیماندهی كره را در تابهی مناسبی روی اجاق، آب كنید. فیلههای مرغ را در آن سرخ كنید و بعد از تابه درآورید.
كشمش را نیز در همان تابه تفت دهید. اكنون شیر پلو را برای پذیرائی در دیس زیبائی بكشید و رویش را با فیلههای مرغ، كشمش، پیاز داغ و خلال پسته بیارائید.
یادآوری: برای مزهدار كردن فیلهی مرغ آن را در نمك و زعفران بخوابانید.