Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

شیر پلو (اراک) | طرز تهیه شیر پلو

شیر پلو (اراک) | طرز تهیه شیر پلو

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه شیرپلو:

برنج 4 پیمانه

 

شیر 1/5 لیتر

 

نمك به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده 3 قاشق سوپخوری

 

كره 100 - 150 گرم

 

گلاب یك‌سوم پیمانه

 

فیله‌ی مرغ 10 عدد

 

كشمش پلوئی 1 پیمانه

 

پیاز داغ 1 پیمانه

 

خلال پسته 50 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه شیر پلو:

برنج را بدون نمك، بخیسانید. آن‌گاه شیر را در قابلمه‌ی مناسبی، بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد.

سپس 1 قاشق سوپخوری نمك و زعفران را به آن بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا مغز برنج، نرم شود.

حالا آن را در آبكش بریزید. (شیر در هنگام پخت تقریباً جذب برنج شده است) اكنون كف قابلمه‌ی مناسبی، 30 گرم كره بریزید و روی اجاق آب كنید.

شیر پلو را در آن بریزید و گلاب را روی برنج بدهید. باقیمانده‌ی كره را در تابه‌ی مناسبی روی اجاق، آب كنید. فیله‌های مرغ را در آن سرخ كنید و بعد از تابه درآورید.

كشمش را نیز در همان تابه تفت دهید. اكنون شیر پلو را برای پذیرائی در دیس زیبائی بكشید و رویش را با فیله‌های مرغ، كشمش، پیاز داغ و خلال پسته بیارائید.

یادآوری: برای مزه‌دار كردن فیله‌ی مرغ آن را در نمك و زعفران بخوابانید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلوآشپزی سنتیغذای سنتیآشپزباشیشیر پلوغذای اراکی تعداد بازديد: 2517 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است