روشتهیه
ابتدا برنج را با 2 قاشق سوپخوری نمک از شب قبل خیس کنید. آب آن را کاملاً خارج کرده و برنج را با آبی که از قبل جوش آوردید، بجوشانید تا مغز برنج کاملاً پخته شود. کمی روغن ته قابلمه ریخته و برنج را حدود 20 دقیقه دم کنید. در این فاصله شربت را آماده کنید: آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملاً داخل آب حل شده و کمی غلیظ شود، سپس محلول زعفران،گلاب و روغن مایع را اضافه کنید. پس از اینکه شربت چند جوش زد، از روی حرارت برداشته و اجازه دهید شربت خنک شود. برنج دم کرده را داخل آبکش بریزید و آبکش را داخل ظرف گودی قرار دهید. شربت را آرام آرام به برنج اضافه کرده و با کفگیر، برنج را زیر و رو کنید. مازاد شربتی که از آبکش خارج میشود را طی 2 مرحله به برنج اضافه کنید(بدین ترتیب که وقتی شکر پلو را دم میکنید بعد از یک ربع مقداری از شربت مازاد را اضافه کرده و با کفگیر زیر و رو کنید. دوباره بعد از یک ربع، مابقی شربت را تا آخر اضافه کنید). کره را به قطعات کوچک برش زده و روی برنج بگذارید و برنج را یک ربع دیگر دم کنید. در انتها پلو را با خلال بادام، پسته و نارنگی تزئین کنید.