آشپزباشی - کیان رنجبر
در قابلمه مناسبی قدری آب بریزید و روی حرارت اجاق بجوش آورید. آنگاه قدری نمک بیفزائید و برگهای کاهو را در آن قرار دهید تا نرم شود.
سپس برنج آبکش کرده را داخل ظرفی ریخته و پودر هل، دارچین، گشنیز و زنجفیل را به برنج اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید طوری که برنج له یا شکسته نشود.
حالا در ظرف مورد نظر کمی روغن و زعفران ریخته و کاهوها را در ته ظرف قرار دهید.
اینک برنج را داخل ظرف بریزید و با قاشق سطح آن را بفشارید تا منسجم شود و به مدت 30 دقیقه در فر گرم با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.