Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

سیب زمینی پلوی گرمساری

سیب زمینی پلوی گرمساری

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 500 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

روغن جامد 150 گرم

 

شوید خرد كرده 1 كیلوگرم

 

سیب‌زمینی مكعبی خرد كرده و نمك‌زده 1 كیلوگرم

 

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

برنج را بخیسانید و در قابلمه‌ی محتوی آب جوش و نمك بریزید. همینكه مغز برنج نرم شد آن را در صافی بریزید و مقداری آب رویش بریزید.

آن‌گاه نیمی از روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق‌ قرار دهید.

حالا برنج، شوید و سیب‌زمینی را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید، باقیمانده‌ی روغن و زعفران را رویش بدهید و به مدت تقریبی 45 دقیقه دم كنید.

اكنون سیب‌زمینی پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع پلوآشپزی با سیب زمینیغذا با سیب زمینیآشپزی گرمساریسیب زمینی پلوی گرمساریغذای گرمساریسیب زمینی پلو تعداد بازديد: 1746 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است