تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه شیر پلو:
برنج را بدون نمك بخیسانید. شیر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه زعفران، نمك و برنج را بیفزائید و بگذارید برنج نرم شود. سپس برنج را در آبكش بریزید (هنگام پختن برنج، شیر تقریباً جذب برنج میشود). اكنون 30 گرم از كره را در قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید. شیرپلو را درون آن بریزید و باقیمانده كره را آب كنید و همراه با گلاب، روی شیر پلو بدهید.
حالا پلو را به مدت تقریبی 30 – 45 دقیقه، دم كنید. در تابه مناسبی، اندكی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. فیلههای مزهدار شده مرغ را بیفزائید و سرخ كنید. سپس فیلههای مرغ را از تابه درآورید و كشمش و دارچین را در همان تابه، تفت دهید. اكنون شیرپلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و رویش را با فیله مرغ، پیازداغ، كشمش و خلال پسته بیارائید.
یادآوری: برای مزهدار كردن فیلههای مرغ، از نمك و زعفران حلكرده استفاده كنید.