آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :
روشتهیه
برنج را بخيسانيد و همراه با نمك در آب جوش بريزيد. همينكه مغز برنج نرم شد، آن را آبكشي كنيد. عدس خيسانده را نيز بپزيد و كنار بگذاريد.
آنگاه كلم قمري را با 50 گرم از كره 5 دقيقه تفت دهيد. سپس عدس، كلمقمري، پيازداغ و سبزي را با هم مخلوط كنيد و آن را همراه با برنج در قابلمة مناسبي بريزيد. حالا زعفران و باقيماندة كره را روي برنج بدهيد و به مدت تقريبي 45 دقيقه دم كنيد.
اكنون گوشت، پياز، نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنيد و با آن كوفته ريزه تهيه نمائيد. كوفتهريزهها را در كرة اضافي را تفت دهيد و همراه با پلو در ديس بكشيد.