Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

كلم‌ قُمري پلو

كلم‌ قُمري پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 6-8 نفر

برنج.................. 600 گرم (4 پيمانه)

نمك....................به ميزان لازم

عدس.................... 350 گرم

كلم‌قمري مكعبي خرد كرده.................. 1 كيلوگرم

كره ..................150 گرم

پيازداغ ...........................5 قاشق سوپخوري

سبزي ريز خرد كرده.....................300 گرم

(تره، شويد، ترخون) 

زعفران حلكرده.................2 قاشق سوپخوري

گوشت چرخكرده  .............................. 500 گرم

پياز رنده كرده ......................... 1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه..................به ميزان لازم

كرة اضافي................ 50 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :

روش‌تهیه

برنج را بخيسانيد و همراه با نمك در آب جوش بريزيد. همينكه مغز برنج نرم شد، آن را آبكشي كنيد. عدس خيسانده را نيز بپزيد و كنار بگذاريد.

آن‌گاه كلم قمري را با 50 گرم از كره‌ 5 دقيقه تفت دهيد. سپس عدس، كلم‌قمري، پيازداغ و سبزي را با هم مخلوط كنيد و آن را همراه با برنج در قابلمة مناسبي بريزيد. حالا زعفران و باقيماندة كره را روي برنج بدهيد و به مدت تقريبي 45 دقيقه دم كنيد.

 اكنون گوشت، پياز، نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنيد و با آن كوفته ريزه تهيه نمائيد. كوفته‌ريزه‌ها را در كرة اضافي را تفت دهيد و همراه با پلو در ديس بكشيد.

برچسب ها: کلم پلوطرز تهیه کلم پلوكلم‌ قُمري پلو تعداد بازديد: 461 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است