تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه رشته پلو با فیله مرغ:
برنج را بشوئید و همراه با آب و نمک، 2-3 ساعت بخیسانید. آنگاه برنج را در آب جوش بریزید و همینکه قدری نرم شد، لوبیا، رشته پلوئی و شوید را به آن بیفزائید و 1 دقیقه بپزید.
آنگاه رشتهپلو را صاف کنید و اندکی آب ولرم رویش بدهید. سپس در قابلمه مناسبی، روغن بریزید و رشتهپلو را بیفزائید. حالا قابلمه را روی اجاق بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، رشتهپلو را دم کنید. اکنون روی پلو روغن یا کره بریزید و آن را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بکشید.
حالا رشتهپلو را با فیلههای سرخکرده مرغ و برنج زعفرانی، بیارائید.
روش آماده کردن فیله مرغ: فیلههای مرغ را یکی دو ساعت در نمک و زعفران بخوابانید و در روغن با حرارت ملایم تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.