تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه باقلا پلو با کوکوی سبزی:
برنج را در آب دارای نمک بخیسانید و در آب جوش بپزید تا دانههای برنج نرم شود. آنگاه قدری روغن در قابلمه بریزید و برنج آبکشیده را همراه با باقلا و شوید، لابهلای هم در قابلمه قرار دهید.
سپس باقلا پلو را به مدت تقریبی 45 دقیقه، روی حرارت ملایم دم کنید. اکنون روی باقلا پلو اندکی روغن یا کره بدهید و آن را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بکشید و با برنج زعفرانی بیارائید.
در صورت دلخواه باقلا پلو را با کوکوی سبزی میل کنید.