تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه رشته پلو با مرغ:
برنج را بشوئید، بخیسانید و در آب جوش و نمك بریزید تا قدری نرم شود. بعد آن را صاف كنید. عدس را نیز بپزید و در صافی بریزید.
آنگاه به میزان كافی آب در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. رشتههای پلوئی را دونیم كنید و به آبجوش بیفزائید تا اندكی نرم شود.
سپس آن را نیز در صافی بریزید. حالا دو قاشق سوپخوری از روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. كشمش را بیفزائید و تفت دهید.
همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش انواع پلو
اكنون دارچین و گردو را هم افزوده و قدری تفت دهید. اینك مخلوط كشمش و گردو را با عدس، رشته و نیمی از برنج مخلوط كنید و كنار بگذارید.
آنگاه قالب نسوز و زیبائی را بردارید و داخلش را با فویل بپوشانید. سپس نیمی از باقیماندهی برنج را با زعفران مخلوط كنید و كف قالب بریزید.
نیمی از مخلوط رشته پلو و كشمش را رویش بدهید و این بار باقیماندهی برنج ساده را روی رشتهپلو بریزید و صاف كنید.
اكنون باقیماندهی رشتهپلو را نیز بیفزائید و آن را خوب بفشارید. روی قالب را با فویل بپوشانید. رشته پلو را 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و دم كنید.
اكنون رشته پلو را در دیس مناسبی برگردانید و با ران مرغ برشته بیارائید. برای برشته كردن ران مرغ، آنها را با نمك و زعفران مزهدار كنید.
آنگاه ظرف نسوزی را چرب كنید و رانهای مرغ را در آن بچینید. رویش را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.
سپس كاغذ آلومینیومی را بردارید و 15 دقیقهی دیگر رانهای مرغ را بپزید تا رویشان برشته شود.