آشپزباشی - معصومه فلاحی
برنج را بصورت چلو آبکش کنید و کنار بگذارید.
آنگاه فیلههای مرغ را با استیک کوب بکوبید تا نازک شود سپس با زعفران، نمک و فلفل مزهدار کنید و بعد به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.
حالا با نیمی از کره تفت دهید.
اینک در تابه دیگر، باقیمانده کره و قدری روغن بریزید، فلفل دلمهای و فیلة گوجهفرنگی را در آن تفت دهید.
سپس پیاز و ادویهها را اضافه کنید و اجازه دهید تا بوی خوشایند ادویه بلند شود.
حالا در قابلمه مناسبی مقداری برنج و یک لایه از مواد را روی آن بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود.
در آخر برگ بو قرار داده و اجازه دهید تا پلو دم بکشد.
بعد از آماده شدن برگ بو را جدا کرده و در ظرف مناسبی محبوس پلو را بکشید و با فیلهها بیارائید.