طرز تهیه پلوی آلو و اسفناج
ابتدا برنج را مطابق با دستورالعمل گذشته آبكش كنید اسفناج را پس از تمیز كردن خردكرده و با 20 گرم كره تفت دهید پیاز را سرخ كنید و روغن آن را جدا سازید در ظرف مناسبی آلو را با 2 قاشق سوپخوری شكر و 1 پیمانه آب با حرارت ملایم بپزید. گوشت را همراه با زردچوبه و پیاز آبپز كنید تا تقریبا بدون آب شود اكنون قابلمه مناسبی را انتخاب كنید. مقداری روغن در آن بریزید. یك كفگیر برنج در آن ریخته رویش را با مقداری اسفناج، آلو، پیاز داغ و گوشت پر كنید.
مجدداً این كار را تكرار كنید. سپس كره یا روغن و زعفران حل شده را روی سطح بدهید و پلو را دم كنید. مدت پخت آن 30 دقیقه میباشد. در دیس زیبایی كشیده رویش را با برنج زعفرانی تزئین كنید.