روشتهیه
ابتدا بلغور گندم را روي حرارت بو ميدهيم تا تغيير رنگ دهد و قهوهاي شود سپس بلغور گندم را كه بو دادهايم به مدت 1 الي 2 ساعت خيس ميكنيم. برنج را از شب قبل خيس ميكنيم با مقداري نمك هنگاميكه برنج را همراه با بلغور گندم آب كش ميكنيم(ميتوانيم برنج را كته بگذلريم و بلغورها را به آب كته اضافه كنيم) برنج همراه با بلغور را دم ميگذاريم.
براي تهيه خورش گوشت را همراه با پياز درسته و 2پيمانه آب، روغن و لپه ميگذاريم تا جوش آيد. سپس شعله را كم ميكنيم و ميگذاريم تا گوشت بپزد و خورش جا بيافتد سپس نمك و آب زعفران استفاده ميكنيم و همراه با غلورپلو سرو ميشود.
نكته:
اين غذا از غذاهاي سنتي شهر بيرجند مركز استان خراسان جنوبي است.