Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:18

ته چین عدس پلو

ته چین عدس پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت مغز ران 200 گرم
پیاز 1 عدد
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
عدس 1 پیمانه
برنج 2 پیمانه (300 گرم)
زرده تخم‌مرغ 3 عدد
ماست یک‌دوم پیمانه
روغن مایع یک‌سوم پیمانه
زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم


آشپزباشی - مریم عکاف

گوشت، پیاز، زردچوبه و به میزان کافی آب را در قابلمه مناسبی بریزید و گوشت را بپزید تا آب آن تمام شود.

آن‌گاه عدس را بپزید و کنار بگذارید.

سپس برنج خیسانده را بپزید و آبکش کنید.

حالا در ظرف مناسبی زرد تخم‌مرغ، ماست، روغن، زعفران، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

اینک چلو و عدس را با آن ترکیب کنید.

سپس ظرف مناسب نسوزی را چرب کنید. حالا نیمی از مخلوط فراهم کرده را در آن بریزید و رویش تکه‌های گوشت را قرار دهید و بعد بقیه مواد را اضافه کنید، آن را قدری با قاشق بفشارید.

اکنون رویش را با فویل بپوشانید و ته‌چین را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 60 دقیقه بپزید.

برچسب ها: ته چینعدس پلوآشپزباشیشور و شیرینته چین عدس پلو تعداد بازديد: 1132 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است