آشپزباشی - مریم عکاف
گوشت، پیاز، زردچوبه و به میزان کافی آب را در قابلمه مناسبی بریزید و گوشت را بپزید تا آب آن تمام شود.
آنگاه عدس را بپزید و کنار بگذارید.
سپس برنج خیسانده را بپزید و آبکش کنید.
حالا در ظرف مناسبی زرد تخممرغ، ماست، روغن، زعفران، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
اینک چلو و عدس را با آن ترکیب کنید.
سپس ظرف مناسب نسوزی را چرب کنید. حالا نیمی از مخلوط فراهم کرده را در آن بریزید و رویش تکههای گوشت را قرار دهید و بعد بقیه مواد را اضافه کنید، آن را قدری با قاشق بفشارید.
اکنون رویش را با فویل بپوشانید و تهچین را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 60 دقیقه بپزید.