آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج را بخیسانید. آنگاه آن را در قابلمه آب در حال جوش بریزید و بپزید. در اواخر پخت رشته را که قدری خرد کردهاید به همراه لوبیای پخته اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر آن را بپزید.
سپس برنج را در آبکش بریزید و قدری آب ولرم روی آن بدهید. و شوید را با آن مخلوط کنید.
اینک برنج را در قابلمه مناسبی که قدری روغن در آن ریختهاید، بریزید و روی حرارت ملایم 30-45 دقیقه دم کنید.
در این فاصله میگوهای تمیز کرده را با نمک و زعفران مزهدار کنید و در قدری روغن 5 دقیقه تفت دهید.
حالا روغن باقیمانده را روی سطح پلو بدهید و در ظرف مناسبی پس از مخلوط کردن با میگوها آن را بکشید و با برنج زعفرانی بیارائید.