آشپزباشی - نجمه درویش ملا
در تابه مناسبی روغن و پیاز را بریزید و روی حرارت قرار دهید.
پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.
سپس گوجهفرنگی را اضافه کنید.
حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.
حالا گوشت را افزوده و صبر کنید تا گوشت با آب گوجهفرنگی قدری بپزد.
اینک قارچ را به همراه آویشن، نمک و فلفل به مایه اضافه کرده و آن را 5 دقیقه دیگر روی حرارت تفت دهید.
حالا حرارت را خاموش کنید.
سپس در قابلمه مناسبی قدری روغن بریزید.
رویش نان لواش قرار دهید، آنگاه هر بار مقداری از برنج آبکش کرده ریخته و لابهلای آن از مایه فراهم کرده و شوید بریزید.
در نهایت برنج را به مدت 45 دقیقه دم کنید و پس از دم کشیدن، در ظرف مناسبی بکشید و سرو نمائید.