کیان رنجبر - آشپزباشی
روغن زیتون، کرفس، سیر و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و تفت دهید.
آنگاه آبگوشت را بیفزائید و سبزیجات را بپزید تا قدری نرم شود.
سپس برنج، نمک و کره را اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید.
حالا ریزوتو را امتحان کنید.
وقتی کاملا پخت پنیر را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و 2 دقیقه صبر کنید.
اینک ریزتو را در ظرف مناسبی بکشید و سرو نمائید.
یادآوری
زمان پخت ریزوتو پس از تمام شدن آب آن ریزتو را به مدت 45 دقیقه دم کنید.