طرز تهیه کوفته کباب:
فیله، پیاز، كرفس و نان خشك كوبیده را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا گوشت، كاملاً نرم و با مواد دیگر مخلوط شود. آنگاه آویشن، سس، تخممرغ، نمك و فلفل را بیفزائید و چند ثانیهی دیگر دستگاه را روشن نگه دارید. سپس مایهی به دست آمده را به هشت قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به سیخ چوبی بكشید و روی آنها روغن زیتون بمالید
سیخهای كباب را روی آتش منقل بگذارید و كباب كنید. گاهی سیخهای كباب را زیر و رو كنید تا دو طرف آنها برشته شود. اكنون برای هر نفر، دو سیخ كباب و قدری سالاد در بشقاب مناسبی بگذارید.
روش تهیه ی سالاد:
بلغور را در كاسهای بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید. پس از 30 دقیقه كه بلغور نرم شده. آن را داخل صافی بریزید تا آب خود را پس دهد. سپس تخمهی آفتابگردان، روغن زیتون، نمك، فلفل و برگ كرفس را به بلغور بیفزائید حالا سالاد را خوب هم بزنید و به مصرف برسانید.