Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:27

كوفته كباب با سالاد | طرز تهیه کوفته کباب

كوفته كباب با سالاد | طرز تهیه کوفته کباب

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كوفته كباب با سالاد

مواد لازم برای تهیه کوفته کباب:

فیله ی گوساله 250 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد
كرفس خردكرده 1 ساقه
نان كوبیده 75 گرم
آویشن 1 قاشق چایخوری
سس و وستر شایر 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ زده شده با چنگال 1 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
مواد لازم برای تهیهی سالاد:
بلغور گندم 115 گرم
تخمهی آفتابگردان 4 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
برگ كرفس خرد كرده یك دوم پیمانه

طرز تهیه کوفته کباب:

فیله، پیاز، كرفس و نان خشك كوبیده را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا گوشت، كاملاً نرم و با مواد دیگر مخلوط شود. آنگاه آویشن، سس، تخممرغ، نمك و فلفل را بیفزائید و چند ثانیهی دیگر دستگاه را روشن نگه دارید. سپس مایهی به دست آمده را به هشت قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به سیخ چوبی بكشید و روی آنها روغن زیتون بمالید
سیخهای كباب را روی آتش منقل بگذارید و كباب كنید. گاهی سیخهای كباب را زیر و رو كنید تا دو طرف آنها برشته شود. اكنون برای هر نفر، دو سیخ كباب و قدری سالاد در بشقاب مناسبی بگذارید.

روش تهیه ی سالاد:
بلغور را در كاسهای بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید. پس از 30 دقیقه كه بلغور نرم شده. آن را داخل صافی بریزید تا آب خود را پس دهد. سپس تخمهی آفتابگردان، روغن زیتون، نمك، فلفل و برگ كرفس را به بلغور بیفزائید حالا سالاد را خوب هم بزنید و به مصرف برسانید.

برچسب ها: کوفته کبابطرز تهیه کوفته کبابآموزش کوفته کبابدستور پخت کوفته کباب تعداد بازديد: 1932 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است