گروه آشپزی
طرز تهیه دلمه هویج:
پوست هویجها را بگیرید و به درازای 10 سانتیمتر خرد كنید و به مدت یك ساعت در مخلوط آب و نمك غلیظ بگذارید تا نرم شوند. آنگاه داخلشان را خالی كنید و در آب سرد قرار دهید تا نمك اضافی آن گرفته شود. حالا كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. گوشت، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید.
اكنون برنج خیسانده و آبكشیده و گشنیز را به گوشت بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه داخل هویجها را با این مخلوط پر كنید و در تابهی مناسبی بچینید. اینك زعفران، شكر و سركه را با هم مخلوط كنید و روی دلمه، بریزید.
تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، دلمه را بپزید. حالا دلمهی هویج را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.
یادآوری: دلمه میباید پس از پختن بدون آب باشد!