آشپزباشی- پورانداخت نمیرانیان
طرز تهیه دلمه مخلوط
داخل گوجهفرنگی، بادمجان و پیاز را خالی كنید. آنگاه پیاز خرد كرده را در روغن تفت دهید، زردچوبه و 1 عدد عصاره گوشت را بیفزائید و بعد گوشت را اضافه كنید و تفت دهید. سپس برنج و عدس خیسانده را در آبكش بریزید و به گوشت بیفزائید.
حالا داخل گوجهفرنگیها را با این مخلوط پر كنید. آنگاه گوجهفرنگی پر كرده را وسط پیاز قرار دهید و پیاز را وسط بادمجان بگذارید. اطراف پیاز و داخل بادمجان را با مواد فراهم كرده پر كنید.
حالا سر بادمجان را در جایش بگذارید و با خلال دندان محكم كنید. دلمهی مخلوط را در قابلمه مناسبی قرار دهید و مخلوط آبجوش، گوجهفرنگی رنده كرده، عصاره گوشت باقیمانده، فلفل قرمز، سركه و كره را رویش بریزید و به مدت تقریبی 35 دقیقه بپزید.
یادآوری: برای تهیه این دلمه، میباید بادمجان درشتتر از پیاز و پیاز درشتتر از گوجهفرنگی باشد!