آشپزباشی- مریم نویدی زاده
طرز تهیه کوفته لپه و گردو
لپه، گردو، آرد، تخممرغ، سبزیجات معطر، نمک، فلفل و زردچوبه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه هربار از مایه فراهم کرده قدری برداشته و در دست گرد کنید.
حالا سس کوفته را به این ترتیب فراهم کنید؛ پیاز داغ و زردچوبه را در قابلمه مناسبی بریزید و 30 ثانیه روی اجاق مخلوط کنید، آب را بیفزائید و بگذارید.
اکنون آب را بیفزائید و بگذارید بجوشد. کوفتهها را در سس جوشان بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه آن را بپزید.