Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 16:53

كوفته در سس گوجه‌فرنگی

كوفته در سس گوجه‌فرنگی

shooroshirin1

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده 400 گرم

 

پیازچه‌ خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

زنجفیل رنده كرده 2 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

پودر عصاره‌ مرغ 1 قاشق سوپخوری

 

سركه 1 قاشق سوپخوری

 

روغن كنجد 1 قاشق سوپخوری

 

فلفل سیاه 1 قاشق سوپخوری

 

سفیده‌ تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری

 

فیله‌ گوجه‌فرنگی خرد كرده 2 عدد

 

سس گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

آب گرم 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مرضیه مرندی

 

گوشت، پیازچه، زنجفیل، نمك، پودر عصاره‌ مرغ، سركه، روغن، فلفل سیاه، سفیده‌های تخم‌مرغ و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و 3-5 دقیقه، ورز دهید. آن‌گاه از این مایه، كوفته قلقلی بسازید و در بشقاب بچینید.

حالا كوفته‌ قلقلی‌ها را در قابلمه‌ حاوی آب جوش بپزید و در صافی بریزید. سپس 2 قاشق سوپخوری روغن سرخ كردنی، در تابه‌ی عمیق و مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید. حالا گوجه‌فرنگی‌ها را به آن بیفزائید و تفت دهید.

اكنون سس گوجه‌فرنگی را نیز بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه آب گرم را به مواد درون تابه بیفزائید و سس را خوب مخلوط كنید. سپس كوفته قلقلی‌ها را در سس بریزید و 10-20 دقیقه، بپزید. اینك خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با نان میل كنید.

 

برچسب ها: کوفتهانواع کوفتهانواع غذا با سس گوجهمواد لازم برای کوفتهطرز تهیه کوفتهکوفته در سس گوجه تعداد بازديد: 1941 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است