تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مرضیه مرندی
گوشت، پیازچه، زنجفیل، نمك، پودر عصاره مرغ، سركه، روغن، فلفل سیاه، سفیدههای تخممرغ و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و 3-5 دقیقه، ورز دهید. آنگاه از این مایه، كوفته قلقلی بسازید و در بشقاب بچینید.
حالا كوفته قلقلیها را در قابلمه حاوی آب جوش بپزید و در صافی بریزید. سپس 2 قاشق سوپخوری روغن سرخ كردنی، در تابهی عمیق و مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید. حالا گوجهفرنگیها را به آن بیفزائید و تفت دهید.
اكنون سس گوجهفرنگی را نیز بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه آب گرم را به مواد درون تابه بیفزائید و سس را خوب مخلوط كنید. سپس كوفته قلقلیها را در سس بریزید و 10-20 دقیقه، بپزید. اینك خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با نان میل كنید.