آشپزباشی- ایران کوهستانی
طرز تهیه دلمه سیب درختی
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا سبك شود. حالا گوشت، نمك، زردچوبه و دارچین را اضافه كنید و 7 دقیقه دیگر، گوشت را تفت دهید. سپس لپه، یك قاشق سوپخوری از زعفران، شكر و آبلیمو را درون گوشت بریزید و مخلوط كنید.
اینك داخل سیبها را خالی كنید و با مواد فراهمكرده پر نمائید و در ظرف نسوز چربكرده بچینید. اكنون كره، آب و باقیمانده زعفران را روی حرارت بگذارید تاكره آب شود و آن را روی دلمههای سیب بریزید. روی ظرف را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.