گروه آشپزی
طرز تهیه دلمه فلفل قلمی شیرین:
لپه و برنج را بخیسانید و بعد لپه را بپزید و برنج را آبكش كنید. آنگاه گوشت، نمك، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. سپس پیازداغ، سبزی و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. اینك برنج و لپه را اضافه نمائید و مخلوط كنید و تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید.
آنگاه فلفلها را به مدت تقریبی 5 دقیقه، در آب جوش دارای نمك قرار دهید و بعد در صافی بریزید. اكنون شكافی روی فلفلها ایجاد كنید و دانههایشان را درآورید و با مخلوط فراهم كرده پر كنید. دلمههای فلفل را در ظرف چربكرده نسوزی بچینید و آب گوجهفرنگی را رویش بریزید.
كره را بیفزائید و به مدت تقریبی 15-20دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینك دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.