گروه آشپزی
طرز تهیه دلمه برگ مو با باقلا سبز:
گوشت، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه برنج خیسانده، سبزی دلمه، باقلا، ماست و روغن را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا روی هر برگ مو 1 قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم كرده بریزید و برگ را بپیچید. كف قابلمه مناسبی را با برگ مو بپوشانید و دلمهها را در آن بچینید.
اینك آب گوشت را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا دلمه به مدت تقریبی 1-5/1 ساعت بپزد و آبش كشیده شود. اكنون كره را روی دلمه بریزید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و در صورت دلخواه با ماست میل كنید.