طرز تهیه :
گوشت، پیاز و هویج را، در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن كنید تا مواد كاملاً نرم و مخلوط شود. آنگاه آرد نخودچی، نمك، فلفل، زردچوبه و زیره را، همراه با قدری آب بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مخلوط، چسبندگی لازم را پیدا كند.
در این هنگام، نمك غذا را بچشید. سپس در تابهی مناسبی روغن بریزید. اكنون، هر بار به اندازهی دو قاشق سوپخوری از مایه بردارید و به شكل بیضی درآورید و در روغن سرخ كنید تا طلائیرنگ شود. اینك كوفته ها را در قابلمهی مناسبی بچینید، و مخلوط شیره و سركه را روی آن بریزید، درِ قابلمه را بگذارید، و روی اجاق قرار دهید تا با حرارت ملایم بپزد و آبش كشیده شود. حالا كوفتهها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و میل نمائید.