آشپزباشی - ایران کوهستانی
مرغ چرخكرده، تخممرغ، نمك، فلفل، سير، شويد و آرد سوخاری را مخلوط كنيد و ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا كند.
آنگاه كره و پياز را در قابلمه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا پياز سبك و طلایی شود.
حالا قارچ را بيفزائيد و پيوسته هم بزنيد. سپس رب گوجهفرنگي، نمك و زردچوبه را اضافه كنيد و در نهايت آبگوشت را بريزيد و صبر كنيد تا بجوش آيد.
اكنون از مایه كوفته هربار به اندازه نارنگی برداشته و با دست شكل دهيد و در آبگوشت بريزيد تا پخته شود.
سپس برای پذيرائی كوفته مرغ را در ظرف مناسبی بكشيد و به همراه نان ميل كنيد.