آشپزباشی - معصومه فلاحی
گوشت را به همراه تخممرغ، نمک،فلفل، زردچوبه، پیاز و آرد نخودچی مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
نیمی از نعنا خشک و 1 قاشق سوپخوری از رب انار را نیز به مواد بیفزائید و دوباره ورز دهید تا مواد خوب مخلوط شود.
آنگاه مواد را به مدت تقریبی30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. در این فاصله پیازداغ را در ظرف مناسبی بریزید.
فلفل و زردچوبه را بیفزائید و اندکی تفت دهید. سپس پودر گردو و باقیماندۀ نعنا و رب انار را اضافه کنید و اندکی دیگر تفت دهید.
حالا آب را بیفزائید و اجازه دهید تا سس به جوش آید.
اکنون هر بار از مواد فراهم کرده به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در دست فرم دهید و آنها را در سس بیندازید و به مدت تقریبی 40-50 دقیقه صبر کنید تا سس جا بیفتد و کوفته بپزد.
یادآوری: در صورتیکه رب انار غلیظ بود در میزان مصرف دقت کنید.