آشپزباشی
طرز تهیه دلمه برگ مو:
ابتدا برگهای مو را بشوئید و دم آنها را بگیرید؛ كف قابلمهی مناسبی چند عدد برگ بچینید تا كف آن را بپوشاند.
اینك در ظرف مناسبی، گوشت چرخكرده، لپه، بلغور، برنج، پیاز سرخكرده، گلمحمدی خشك، سبزی دلمه، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید.
روی هر برگ قدری از مواد بگذارید و آن را بپیچید و در قابلمه در كنار هم قرار دهید.
اكنون یك بشقاب بهصورت وارونه روی دلمهها بگذارید و جسم سنگینی روی آن قرار دهید.
كمی آب و كرهی آبكرده روی آن بریزید در صورت دلخواه، از گوجهسبز برای ترشكردن آن استفاده كنید و یا مقداری ماست به مواد میانی بیفزائید.
حالا قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا دلمه بپزد.
یادآوری: در خطهی آذربایجان در كنار دلمهی برگ مو، از ماست، سیر و نان سنگك استفاده میشود.