آشپزباشی- سرور چاووشی
پاستا را در آب جوش دارای نمك و روغن بجوشانید تا بپزد و نرم شود و بعد در آبكش بریزید. آنگاه دایرههائی از سر گوجهفرنگیها ببرید و داخل گوجهفرنگیها را خالی كنید. حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و سیر و گوجهفرنگی خردكرده را در آن تفت دهید.
سپس پاستا، جعفری، نمك و فلفل را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. ماهی ساردین را در روغن سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود. اكنون داخل گوجهفرنگیها را با مخلوط فراهمكرده پر كنید و روی هر كدام یك ماهی سرخكرده بگذارید. اینك دلمه را برای پذیرائی در دیس مناسب و زیبائی بچینید.