روشتهیه
برنج را به مدت 1 ساعت خیس کنید. هویج را نیم ساعت در آب و نمك قرار دهيد تا نرم شود. بهتر است چند ساعت قبل هویج را از یخچال خارج کرده یکی دو بار آب آن را عوض کنيد تا آب آن دائماً گرم باشد. داخل هویج را بتراشيد به طوری که اطراف آن سوراخ نشود. (از چاقوی میوهخوری یا قاشق چایخوری یا وسیله مخصوص این کار استفاده شود.) گوشت، برنج، کره، نعناي خشک، سیر رنده شده، گوجهفرنگی، پیاز، نمک، فلفل، ادویه و پودر کاری را با هم خوب مخلوط کنید.
سپس داخل هویج را با این مواد پر کنید.(يك و نيم بند انگشت از سر هویج خالی بماند).
طرز تهيهي سس لازم براي پخت:
آب را بجوشانید سپس رب گوجه فرنگي، بقیهي کره و در صورت تمایل مقداری روغن، نمک و فلفل را به آب در حال جوش اضافه کنید. هویجها را به سس اضافه کرده وقتی جوشید حرارت را ملایم کنيد و بگذارید 1 تا 2 ساعت بپزد. 20 دقیقه قبل از برداشتن از روی اجاق شاخههای نعنا را اضافه کرده و 10 دقیقه قبل از پخت کامل آب لیموترش را اضافه کنید. سس این غذا را در ظرفی جداگانه و دلمهها را در دیس بچینید.