آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج را بخیسانید و لپه را بپزید. آنگاه در ظرف مناسبی گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی را خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.
حالا دو قاشق از برنج را کنار بگذارید و بقیه آن را همراه با لپه به گوشت بیفزائید و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سپس کره و پیازداغ را به همراه زردچوبه، نمک، فلفل و رب گوجهفرنگی در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و قدری تفت دهید.
اینک به میزان کافی آب جوش افزوده و صبر کنید تا سس به حالت جوش درآید.
سپس از مایه گلولههایی در دست آماده کنید و در سس تهیه کرده بریزید. زمانیکه کوفتهها تمام شد باید کاملا روی کوفته را سس قرار گرفته باشد.
حالا برنج باقیمانده و دو قاشق از سبزی کنار گذاشته را به سس اضافه کنید. اکنون کوفته را با حرارت ملایم به مدت 2 ساعت بپزید.
یادآوری 1: در صورت دلخواه در وسط کوفتهها یک آلو یا قیسی قرار دهید.
یادآوری 2: قبل از اضافه کردن سبزی به مواد 2 قاشق از سبزی خرد کرده را بر ای سس کوفته کنار بگذارید.