Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 15 مهر 1403 - 04:19

دلمه بادمجان | طرز تهیه دلمه بادمجان

دلمه بادمجان | طرز تهیه دلمه بادمجان

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز دلمه بادمجان:

بادمجان قلمی یا دلمه‌ای 8 عدد

 

روغن 1 پیمانه (200 میلی‌لیتر)

 

گوشت چرخكرده یا قیمه‌ای 500 گرم

 

پیاز سرخكرده 100 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

رب گوجه‌فرنگی یا آب گوجه‌فرنگی

 

1 قاشق سوپخوری (2 پیمانه)

 

بلغور یا برنج یك‌دوم پیمانه

 

لپه‌ی پخته یك‌دوم پیمانه

 

میخك چند عدد

آشپزباشی

 طرز تهیه دلمه بادمجان:

ابتدا قدری روغن در تابه‌ی مناسبی بریزید.

گوشت را با پیاز در آن تفت دهید، تا حدی كه آب گوشت كشیده شود.

آن‌گاه یك پیمانه آب و كمی نمك و فلفل و یك پیمانه آب گوجه‌فرنگی یا نصف قاشق رب گوجه‌فرنگی داخل مایه بریزید و حرارت را ملایم كنید تا آب گوشت كشیده شود.

حالا برنج و لپه (یا بلغور) را با هم مخلوط كنید و بپزید تا كمی نرم شود. بعد با مایه‌ی گوشت مخلوط سازید.

اكنون بادمجان‌ها را بشوئید، سر آن‌‌ها را به شكل دایره‌ی كوچك بردارید و داخل بادمجان را خالی كنید؛ به‌طوری كه دیواره و ته بادمجان سوراخ نشود.

سپس اطراف و داخل بادمجان را كمی نمك بزنید، و با مایه پركنید و در قابلمه‌ی مناسبی بچینید.

حالا قدری رب یا آب گوجه‌فرنگی و باقیمانده‌ی روغن را روی آن بریزید، درِ قابلمه را ببندید و روی اجاق بگذارید تا دلمه خوب بپزد. اینك دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

یادآوری: در صورت تمایل به طعم میخك، می‌توانید 3 تا 4 عدد میخك در آب دلمه قرار دهید تا در هنگام پخت، معطر شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش دلمهانواع دلمهدلمه بادمجانآشپزی سنتیآشپزباشیدستور تهیه دلمه بادمجانطرز تهیه دلمه بادمجان تعداد بازديد: 4027 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است