آشپزباشی - سرمه جلیلی
گوشت، پياز، سبزى، برنج و نمک را در ظرف مناسبی مخلوط کنید.
آنگاه نیمی از پودر کاری و گراماسالا را به گوشت اضافه کرده و ورز دهید.
حالا هر بار از گوشت به اندازة نارنگی کوچک برداشته و در دست فرم دهید و آن را در روغن سرخ کنید.
سپس پیاز را در قابلمهای ریخته و ادویهها را به آن بیفزائید و کمی تفت دهید و کوفتهها را اضافه کنید.
حالا کمی آب بریزید و اجازه دهید کوفتهها بپزد. همینکه کوفتهها پخت، آنها را در ظرف مناسبی بچینید.
بعد ماست و زعفران را با هم مخلوط کنید و در آب کوفته بریزید و صبر کنید تا اندکی گرم شود.
اینک سس را از روی حرارت بردارید و روی کوفتهها بریزید.