آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر:
بادمجانها را از طول نصف كنید و گوشته آن را درآورید. گوشته بادمجان را خرد كنید و كنار بگذارید. آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
سپس فیلههای مرغ و گوشته بادمجان را هم بیفزائید و تفت دهید تا جائیكه رنگ مرغ تغییر كند. حال جعفری و پوره گوجهفرنگی را اضافه كنید و در تابه را بگذارید تا مواد بپزد. همینكه مخلوط فراهم كرده خنك شد، پودر نان، تخممرغ و نیمی از پنیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
آنگاه داخل بادمجانها را با این مخلوط پر كنید و در ظرف نسوز چربكرده بچینید و باقیمانده پنیر را روی دلمهها بریزید. ظرف را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 45 دقیقه دلمه را بپزید.