آشپزباشی- فاطمه درویش
طرز تهیه دلمه فلفل و سبزی:
در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید و فلفلهای دلمه را 5-6 دقیقه، در آبجوش قرار دهید تا اندكی نرم شوند. آنگاه سر فلفلها را با چاقوی تیزی ببرید و داخلشان را خالی كنید. سپس تابه مناسبی را روی اجاق بگذارید و روغن را در آن بریزید.
پیاز و سیر را بیفزائید و 2دقیقه، تفت دهید. اینك بادمجان، فلفل سبز و زنجفیل را نیز اضافه كنید و 5 دقیقه تفت دهید تا بادمجان قدری برشته شود. حال ادویهها، آبلیمو و سیبزمینی را بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون داخل فلفلها را با مخلوط فراهم كرده پر كنید و در ظرف چربكرده نسوزی بچینید. سپس یكدوم پیمانه آب به آن بیفزائید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید. آنگاه دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با گشنیز بیارائید.